letar motivation

Publicerad 2014-04-28 21:46:20 i Träning och hälsa,

AS SNYGGA!!! GE MIG!!! 
Jag vill ha nya träningskläder, ny motivation och vilja. Min träning har gått åt pipsvängen och det känns väl inte jätte bra. Efter denna valborgsvecka fullt av fester skärper jag till mig och visar att jag kan bara jag vill! 
Jag vet ju att jag kan, NI vet ju att jag kan, jag har bara tappat fokus och behöver hitta tillbaka.. till mitt liv skulle man kunna säga, för träning och bra kost är ju mitt liv och intresse egentligen!!!
Tro jag måste köpa mig en ny hälsotidning till veckan för att få nya idéer och pepp, jag ska hitta tillbaka och sedan aldrig ge upp!!!
 
HEJA MIG!!!!!
 

snart så

Publicerad 2014-04-03 17:01:32 i Träning och hälsa,

Hallå! Tänkte bara säga att jag lever.. blir snart andra bullar med denna blogg.. efter påsk så lovar jag att jag ska bli bättre på att blogga, lika som att jag lovar att komma tillbaka till mitt nyttiga och hälsosamma jag och kunna träna lika ofta som jag gjort tidigare... Varför inte ha påsklöfte när man har nyårslöften? :P
Ska försöka att planera massa, ordna så att min träning blir bra och massa annat, men först blir det Åre och påskonyttigheter sedan är jag redo. :)

Men nu blir det Boxfitträning med förhoppningsvis massa svett och hårda slutövningar, hej och hå, här ska det svettas in fredagen. ;D

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela