onsdagsträning

Publicerad 2014-01-29 16:49:35 i Träning och hälsa,

 
Träning nummer ett var då avklarad för idag! 
Gympass tillsammans med Elin och Malin, där vi körde lite bröst, triceps och ben, ja lite mage också men de var större fokus på de andra ställena. :) Iallfall så gjorde jag och Elin det, Malin sprang runt lite för sig själv. :)
Men det kändes jätte bra, kändes som kroppen iallfall hade lite mer energi idag än gårdagen så nu har jag suttit och dokumenterat övningarna i min träningsdagbok och tryckt i mig lite fruktvatten, nyttigt och bra! 
Vanligt kranvatten med några limeskivor och några hallon, enkelt och hälsosamt, ett väldigt bra utbyte mot juice om ni tycker vatten är tråkigt och juice onyttigt.
 
Nu har jag nyss tryckt i mig lite mat, nyprovad mat idag förstår ni. :D
Jag är väldigt dålig på äta fisk men fisk innehåller ju en massa bra ämnen och är riktigt bra och nyttigt så jag försöker lära mig bli bättre på det. Idag har jag provat torsk med pizzasås skulle jag kunna kalla det. 
sist jag gjorde ett försök på torsk så slutade det med att jag slängde allting och gick och köpte något annat, men denna gång kan jag helt ärligt säga att det var gott, det smakade inte ens fisk vilket är en stor fördel då det blir lättare och få i sig det då. 
Kan nog slänga upp receptet någon dag här. :)

Nu sitter jag och funderar över kvällen, köra dubbelpass som jag planerat och träna thaiboxning eller ta det lungt ikväll  och kanske köra dubbel imorgon istället? Svårt val faktiskt. Hade ju varit skönt och tagit itu med lite läsning också.. Aja ha en stund på mig och fundera. :) 

Hoppas ni har haft en super bra onsdag idag för det har jag iallfall. :)

Morgonträning

Publicerad 2014-01-28 08:23:19 i Träning och hälsa,


Om man vakna ett bra tag innan klockan ska ringa och inte kan somna om så kan man ju köra på morgon gympa!:D gjorde två utmaningsprogram som jag hittat, en för beachbody och den andra squats så gjorde 50 squats, 50 crunches, 2*60 SEK planka som va riktigt tungt idag då man gjorde massa planka på boxningen igår.:o 
Gjorde också lite övningar utöver som armhävningar, rockring och stående rodd så nu känner jag mig duktig som klev upp och morgontränade lite så nu förtjäna jag en god frukost innan skola!:D 


Besviken tjej!!

Publicerad 2014-01-25 14:51:40 i Träning och hälsa,


Jag vet inte vad jag ska säga men jag är riktigt besviken!!! Jag ha verkligen varit jätte duktig de här tre veckorna, jag ha fan varit på bio utan nått godis att äta, jag ha tränat bra, ätit bra men ja jag är väldigt besviken på min kropp och vågen de är det ända jag kan säga. Jag ha verkligen varit nyttig så vafan är felet??? Blev så besviken i morse att jag valde att offra mig på havregrynsgröt och ett knäckebröd vilket inte är något som ingår i dieten men de är inget dåligt heller. Jag blev också så besviken att jag bad mamma fixa varmchoklad med lite minimarsmellows i tills jag kom hem från skidskolan!! Och jag är så otroligt besviken att jag vet inte ens vad jag vill äta idag, känner mig inge sugen på nått men äta måste jag ju.. Ska jag måsta bli ännu hårdare?? Jag vill verkligen lyckas denna gång, jag vill ju se nått bra resultat!!! Jag vill känna mig nöjd inte besviken!!! 
Aja få väl bli ren proteinvecka igen då mån- fre!!  :/ 

Aja nya tag till veckan- jag ska kämpa om de så ska bli jävligt svårt!! Jag kan, jag kan!!!! 

Mums!!!

Publicerad 2014-01-24 10:36:20 i Recept, Träning och hälsa,


Bild från i början på veckan men min frikost ser precis likadan ut idag så den funkar lika bra att dela med sig av nu!:) 
Idag ger jag kroppen goda vitaminer, antioxidanter och massa nyttigheter genom att dricka en supergod smoothie på frusen frukt och bär. Att frysa in frukt är perfekt till tillfällen man ska göra smoothies eller hemmagjord glass, när det mixas ihop så blir det kallt på en gång och slipper stå i kylen om man skulle vilja ha den på en gång. Jag tycker iaf att den bli lite godare när man använder frusna frukter och bär och idag gjordes den på banas, ananas, hallon, blåbär, yogurt med smak av sommarbär och kokosflingor! 
Riktigt bra blev den måste jag säga!!:)




bra text

Publicerad 2014-01-21 21:45:49 i Träning och hälsa,

Spelar ingen roll
Vad nån annan säger om dig
Tro på dig själv
Du e bra som du e
 
Ingenting kan stoppa dig
Ingenting får hindra dig
Du bestämmer vad du gör
känn dig aldrig utanför

Våga visa att du kan
Ge inte upp och din dröm blir sann
Allt du önskar kan du få
om du bara kämpar på

Här är ett litet utklipp ur låtens text, så otroligt peppande text. Vafan det är en barnlåt och den kanske inte är direkt bra men jag gillar texten och den stämmer så himla bra.
Den är peppande till den här bloggen på sättet att jag kämpar för mina mål och de ska inget få stoppa, jag ger aldrig upp! =) 
Låten funkar bra att bli peppad till innan träning. :D 

 

Tb

Publicerad 2014-01-20 23:15:50 i Träning och hälsa,

Thaiboxningen ha börjat igen och det känns toppen!! Nytt för i år är att det har börjat en tjejgrupp så jag och Lina passade på och testa den gruppen idag. Jätte kul och jag blev så taggad så körde dubbelpass och tränade även på min vanliga träningstid efteråt!:) blev rejält med fys, vet inte hur många situps man gjorde totalt eller hur länge man stog i plankan eller liknande men så himla roligt när de kör slut på alla krafterna ur än på slutet! :D 

Peppar för ett boxfit pass imorgon efter skolan!!:D 
Hörde en peppande låt igår som jag ska lägga in här imorgon om jag hinner!!!:) 

Nu vila kroppen lite, godnatt!!:) 

lite nytt =D

Publicerad 2014-01-17 16:52:33 i Träning och hälsa,

MIn nya beställning från Fitnessguru kom idag, gick otroligt snabbt då jag beställde de i förrgår. :)
Denna gång innehöll de dessa saker, en träningsdagbok som jag tänkte beställa samtidigt som proteinpulverna men då var den slut så nu passade jag på. Så nu kan jag hålla koll på min utveckling och förbättring. :) Passade även på att beställa två paket fitnessnudlar. För er som inte vet vad de är så är det ett väldigt bra utbyte om man inte äter kolhydrater som pasta och liknande då dessa nudlar är kalorifria, innehåller varken, laktos, gluten, fett eller kolhydrater. :D
Så vill man göra maten lite roligare utan en massa kalorier och kolhydrater så testa dessa.
Dock är de lite läskigare i konsistensen än vanliga nudlar och de är ingen smak på de så såser och kryddor är perfekt för att ge de lite smaksättning. Jag gjorde Kyckling med curry och åt dessa nudlar till och det blev jätte bra. Vill ni veta mer om dessa nudlar så checka in på Fitnessguru.se
Vid varje beställning får man dessutom med en tidning- sist fick jag en tidning anpassad för nyblivande mammor och deras träning och nu träning för män så ja de känns väl inte som att de prickat in med tidningarna för just mig men men kanske stå något bra i den iallfall man vet ju aldrig. 

Dagens träningspass gick också bra trots dålig sömn, tro jag jäspade hundra gånger minst men jag tog mig igenom passet och kan därmed vila resten av dagen iallfall. :) 
Men först blir det diska lite, tända lite ljus och sen blir det bara chill hela kvällen!! :)
Ha en super bra helg!<3



Frukost

Publicerad 2014-01-17 10:45:33 i Träning och hälsa,

Godmorgon! Här sitter jag och äter frukost efter en seg natt(haft svårt och sova), nacken är ju helt cp då jag har någon inflammation i den, så gå ju inte ligga bra vare sig jag ha lite kuddar eller många. Hoppas verkligen att den där skiten lämnar mig kropp snart för nu börjar jag bli less på det.
Tacka vet jag att man kan trösta sig med god frukost på morgonen iaf, finns inget som är så gott som frukost vare sig de är dietfrulle, lyx eller vanlig. Skulle aldrig någonsin kunna hoppa över frukosten!!
Idag blev det äggröra med skinka och yogurt med pumpakärnor och solrosfrön. Det behöver inte vara så mycket krångligare än så för att få till en god och nyttig frukost. :)
 
Trots att jag är trött så blir det till att ladda för dagens träningspass tillsammans med Elin, vila får man göra efteråt!!
Hoppas också att jag kommer ha ett roligt paket som väntar på mig idag, håller tummarna!!!!! :)
 
 

vilodag

Publicerad 2014-01-16 20:49:59 i Träning och hälsa,

Idag har jag haft vilodag, vilket jag egentligen brukar ha på söndagar men idag kände både jag och Elin att det behövdes en dag att återhämta sig på då båda kände sig väldigt orklösa idag.
Istället har jag suttit och klippt och pysslat lite med olika hälsotidningar till en grej jag ska göra. :D
Man får passa på då man inte har något plugg och göra, men det kändes rätt skönt med en lugn kväll så nu peppar jag för morgondagens träningspass som kommer att riktas mot rygg och biceps.
 
Snart helg även för er som jobbar! :) kramis<3
 
 
 

Snart 2 veckor

Publicerad 2014-01-15 17:36:42 i Träning och hälsa,

Vem skulle inte vilja ha en sådan våg som säger bra ord åt än istället för en siffra. Tänk att vakna på morgonen och ställa sig på vågen och få se någon fin, peppande text, vilken bra start på dagen det skulle kunna bli. :)
Själv så har jag ingen våg alls, eller jo jag har en men den är stendöd så den gör inte mycket nytta tyvärr och ja det är väl både bra och dåligt skulle jag kunna säga. Bra på sättet att man ska inte stirra sig blind på vågen! Spegeln, kläderna och måttbandet är ett mycket bättre sätt att se resultat på. Att väga sig vid viktnedgång kan lätt bli ett beroende och man kan lätt bli besviken om man gått upp något hekto här och där, vilket är negativt! Men det är synd på sättet att jag skulle gärna vilja veta om jag gått ner nånting mer på denna vecka, att inte kunna väga sig alls blir ju istället att man går och funderar om det händer något i kroppen, gör dieten resultat eller? :) Men visst det blir ju spänning då också, man vet ju inte om jag kommer att kunna känna mig nöjd eller bli besviken på resultatet.  Men men om 1 vecka börjar skidskolan och då kommer det att finnas en våg tillgängligt så vi får väl se dådå hur läget ser ut. :)
 
Imorgon är det två veckor sedan jag började med min diet men det känns som en längre tid även om det inte har känts jobbigt. Jag har inte haft nått sötsug alls än så länge om jag ska vara ärlig, jag har en skål med jordnötter framför mig sedan mamma och pappa var här men jag har inte ens brytt mig om de så de känns bra. :) Inte för att nötter är speciellt dåligt, de är ju nyttigt fett men jag avstår sånna saker ett tag, de är ju mycket salt däremot på jordnötter som man får se upp lite med, jordnötter är bra i lagoma mängder. :)
Dock så kan jag ju offra mig på lite frön och kokosflingor över yogurten vissa dagar om jag känner att jag saknar müsli eller liknande för de är hälsosamt och bra fetter. :)
Hur länge tro ni jag kan hålla mig från att känna att jag MÅSTE ha godis/chips eller liknande? Jag har ju trots allt haft 1 års uppehåll en gång förut då jag gick i kanske 8:an, fast då fick jag ju äta chips och vanlig mat, bara uteslutning av godis så det är ju lite annorlunda nu men ja vi får se. Jag har inget mål att jag skulle utesluta godis och sånt för gott, vill jag unna mig de någongång så är det väl klart att jag får det men så lite som möjligt fram tills jag nått mitt viktmål!! Jag undrar hur lång tid det kommer att ta, jag vet ju att de tar tid med förrändringar men jag har tålamod, denna gång tänker jag inte ge upp! :D


Då vet ni de, ni som är nyfiken att än så länge går det bra! :) 

ett bra slut på veckan

Publicerad 2014-01-12 19:40:37 i Träning och hälsa,

Avslutar denna vecka på bästa sätt! 
- Invigde mina nya träningstights idag som jag köpte i fredags. Mamma fick vara fotograf och råkade ha på blixten därav de fula vita sträcken men äh skit samma, de var jätte sköna och jag har varit ute efter ett par gråa tights länge så jag är nöjd. 
- Hämtade ut ett paket innehållandes mina proteinpulver igår, kan ju tyvärr säga att ena smakade förjävligt tråkigt nog men det blir väl till att tvinga i sig 1 kg då för låta det stå och slösa pengar gör jag ju inte!! :)
Får hoppas att de andra proteinet är gott iaf så jag kan känna mig nöjd med åtminstånde ett utav de. :)
Med paketetet följde även en träningstidning och ett prov(portionspåse) av choklad/mint proteinpulver, spännande. ;P  Tidningen var dock sådär, var mest tips och övningar för nyblivna mammor och vad jag vet så klassar jag inte riktigt till den gruppen än iaf. xD
- Nummer 3 bra sak är att det låg en efterlängtad bok i min brevlåda då jag kom hit. en kokbok för de med ibs,där de står massa om foodmap och även en hel del bra recept. VAr jätte mycket bra och spännande i den här boken så kommer att prova en hel del nya recept här framöver och ta nytta av tipsen till fullo. :)
 
Årets första gympass på friskis har jag avklarat idag iallfall. Kändes bra och vara tillbaka där och det kändes också roligt att det kommit lite nya träningsmaskiner, typ crosstrainerna var verkligen jätte sköna!
Tränade med Elin och körde lite blandade övningar idag, ny har vi iallfall en liten plan på vad vi ska göra på gymmet iallfall den kommande veckan så jag är peppad! Håll också utkik på Conqueryourbody.blogg.se om ni är nyfikna på vad vi sysslar med och vill dela med oss utav. ;P 
 
Imorgon är det måndag och ny vecka. Nya tag men mindre kärlekshand(tag) ska de bli. ;)
 
 
 

1 vecka :)

Publicerad 2014-01-09 11:09:43 i Träning och hälsa,

Godmorgon!
Denna superfrulle dukade jag fram åt mig idag, helt okej tycker jag medans andra säkert tycker att det ser tråkigt och förjävligt ut. :P Men jag ha vant mig nu så jag är inte ens sugen på bröd eller något vilket jag faktiskt tycker är bra. =)  anledningen till att jag börjar med en proteindiet och inte börjar med att köra mitt eget race är för att proein mättar jätte bra och bara att äta ren protein i några dagar gör att kroppen vänjer av sig sötsuget. Det funkar iallfall på mig. :)
Nu har jag haft min diet i en vecka  och jag måste säga att det gått otroligt bra. Trots att jag haft kompisar på middag, besökt caféer och grejer så ha jag ändå hållt mig till mitt eget och inte alls tyckt att det känts jobbigt eller så.  Familjen har kunnat ätit pizza och jag har kunnat suttit med utan att känna att jag behöver den maten. :) Så jag känner mig lite stolt faktiskt. :)  Och på en vecka så ha jag lyckas tappat 3 kg så jag har inte så jätte långt kvar till mitt delmål men en bit kvar till mitt huvudmål. :) Men de ska jag väl fixa. :)
ALLA KAN BARA DE HA VILJAN! :)

Smartshake :)

Publicerad 2014-01-08 18:44:39 i Träning och hälsa,

Varför nöja sig med en när man kan ha två. ;P 

Har spanat på just en sån där smartshake länge och varit sugen på att skaffa en, min tidigare shaker är så tråkig och denna är ju väldigt smart på sättet man använder den och därav dess fina namn. ;P 
Var coop forum som hade ett erbjudande nu, visste inte ens att de sålda sånna där men just nu gjorde de de iaf och då fick man köpa 2 för 149:- så de tyckte jag var riktigt bra pris så passade på och förnyade mig lite med två stycken färgglada. :D
Och för att matcha till detta inlägg så fick jag ett trevligt sms förut om att mina proteinpulver jag beställt finns att hämta ut så YES!! Ska hämtas direkt på lördag då jag kommer ner till Gävle. :D
 
 
Bästa sättet att öka motivationen till träning är att skaffa nya träningsgrejer, det peppar!! :)
Annars kan man också skaffa en bra träningspartner, men jag har redan en super bra träningspartner som jag vet är träningspepp och väntar på mig nere i Gävle. 
Jag är grymt taggad på 2014´s träningsår, är ni? :)
 

Bra dag!:)

Publicerad 2014-01-08 15:52:50 i Träning och hälsa,

Ett bra tips: Jag och säkert många många andra har dålig hållning, speciellt då man sitter ner. Man sitter som en krok och efter ett tag gör det ont i ryggen.  Antingen kan ni pröva att sträcka på er och sitta så eller så kan ni använda en ännu bättre metod och sitta på en gymbol ifall ni har en sådan.
För om man sitter på gymbollen så kommer man automatiskt in i en bra hållning och har också lätt att hålla den sedan. :) Jag satt på en boll i 1,5 dag ungefär och pluggade och tro mig att det känns i ryggen efteråt då man är ovan att vara sådär rak i ryggen, det blir som en träningsverk men jag lovar er att om ni är lite kroksittande och får ont så testa en boll, det fungerar jätte bra.  Detta är nu mammas gymboll jag lånat men jag lär nog garanterat skaffa mig en egen senare. :)
 
 
Idag känner jag iallfall mindre stress, min kropp känns lugn idag vilket är jätte bra. Skulle köra ett konditionstest på springbandet men ångrade mig ganska snabbt då jag väl börjat springa då jag inte kände mig redo för det än. Jag har ju liksom inte sprungit på ett tag nu så tror att jag får springa korta, småsträckor innan jag gör det där testet. Ska ju inte dö på travet. ;P  Fast så illa är det ju såklart inte men klart att man har tappat en del kondition när man inte tränat som man brukar.
Istället körde jag 1 h zumba med toningsticks och stol. ojoj det var verkligen jobbigt och lär säkert kännas i kroppen imorgon då det var mycket styrka i just de passet men det var roligt. :D
Nu har jag nyss duschat, tänt lite mysljus och gjort upp en stor kopp te, riktigt avkopplande känns det och jag ska passa på och försöka njuta av den här "mysstunden" ett tag innan  jag ska gå och göra i ordning dukanpankisar. :D
 
Ha det super <3 :)
 

Träning som bästa botemedel

Publicerad 2014-01-07 21:23:23 i Träning och hälsa,

Det finns inget som har sån positiv effekt som träning har, när allting känns tufft och jobbigt så kan träningen rensa bort de tankarna för en stund och man känner sig mer lättnad för ett tag.
Det behöver inte vara ett yogapass för att känna lugnet eller ett boxpass för att slå ut aggressioner utan för mig fungerar all träning som jag själv uppskattar att få mig att stressa av för en liten stund.
 

Idag har det varit just en sån jobbig dag så ikväll blev det ca 1 h promenad med pappa för att få lite luft och rensa tankarna en sväng, sedan blev det olika övningar med skivstång + plankan 1,5 min. Så nu känns det faktiskt bra. :) Jag vet att jag kommer att ha det lika jobbigt imorgon så kanske ska försöka få in två pass imorgon för att kunna stressa av lite både på morgonen och kvällen. :)
Men nu blir det en kopp te och avkoppling framför tvn innan det är dags för sängen. :)  Kramisar! :)

5 dagar avklarad :)

Publicerad 2014-01-07 09:44:06 i Träning och hälsa,


Dietfrulle delux! ;p inget sötsug alls känner mig så duktig! Och ja jag tycker de är bra och berömma sig själv ibland speciellt för saker som kan vara svårt.:) men de här 5 dagarna ha gott galant, när de andra ha ätit sin ris, pasta och de till maten så ha jag utan problem låtit bli det och bara ätit köttet eller själva grytan.:) igår medans mamma och pappa tog en fika på birsta så drack jag endast te så ja jag känner mig lite duktig.:) visst denna vecka kan bli spännande då man går mot tjejveckan.. Ni vet ju hur suget kan stiga då men jag hoppas det ska gå bra.:) eller jag mena jag fixar nog det!:) 
Det enda jag kan få bryta mönstret mot denna vecka de är att ta in taccochips till dagens taccos, endast för att taccos är inte taccos utan taccochips för mig men de är de enda annars är de hårt! Bara jag ta lagomt mycket utav det och träna hårt idag så ska de nog gå bra!:)

Men men jag ser fram emot om ett par veckor då man kanske se någon skillnad på kroppen.:) jag ser också framemot sista januari för att se hur långt jag kommit i min viktminskningsprocess, ha jag långt kvar till mitt slutmål då?:) och undra vilken dag jag kommer passera mitt delmål.:)  spännande spännande!:) 
Men nu är det dags och göra viktiga saker, plugg plugg plugg!:) 
Ha det super ni som läser så ska jag försöka ha detsamma :) puss och kram

låter kroppen få arbeta i pluggpausen

Publicerad 2014-01-04 16:22:53 i Träning och hälsa,

Det är tur att man har ett hemmagym med lite grejer då mitt "stora" gym är några mil härifrån just nu.
Blev lite övningar med vikter, mest med skivstång men lite lösa också. =)
Det kändes bra faktiskt, känns ju att man inte tränat så mycket nu under jul men det ska det bli ändring på.
Gjorde precis en beställning på lite gosaker som jag kan behöva när min träning sätter igång på allvar. 
Kommer ju bli en del dubbelpass i veckan för att kunna kombinera både Tb-träningarna och gym så två olika sorters proteinpulver klickades hem, höhö. :D

Eftersom jag har kört lite styrke nu så tänkte jag eventuellt köra lite zumba sedan så kroppen får sig en riktig sväng om, dock tänkte jag ta det kortaste passet som är för om man har mindre tid. Kortare betyder absolut inte mindre jobbigt i det här fallet utan jag skulle tippa på tvärtom(har inte testat den skivan än). 
 
Men först bli det lite mat som jag ska gå upp och fixa i ordning nu så ha en fortsatt bra helg! :)
 
 

Lunch

Publicerad 2014-01-04 12:54:34 i Recept,


Detta kanske ser skit äckligt ut men det är faktiskt ganska gott! Och nyttigt.:) Sådär ser dagens dietlunch ut för mig, dukantoast, några skivor kokt skinka, salladskyckling och en klick creme fraiche. ;p 

Dukantoast: 
2 msk havrekli 
1 ägg 
0,5 tsk bakpulver
1 msk mager kesella
Lite salt 
Mikra 3 min på full effekt och låt svalna ett tag!:) jag bruka hälla smeten i en djuptalrik då jag värmer den.:) 
Passar Perfa vid diet och går bra att äta som det är, rosta eller använda toastjärn.:) 

Än så länge gå de bra!!!:D 

Bort med julamaten!

Publicerad 2014-01-03 13:54:59 i Träning och hälsa,


Andra dagen av min dietmånad, igår gick det jätte bra, hade inget sug alls på något onyttigt eller så! Idag ha det hittills också gått bra och jag hoppas att det ska fortsätta gå bra utan massa sug trots att det är fredag.:) men det fixar väl jag!! :) 
Har precis tryckt i mig lite lunch i form av en kyckling och skinkomelett, helt okej faktiskt så nu ska jag få i mig en kopp te innan det är dags att plugga igen! :) 

Ha en bra dag!:) 

För dagar du har mindre tid till träning

Publicerad 2014-01-02 21:38:25 i Träning och hälsa,


Idag slog jag upp träningsbibeln och körde ett 10 minuters pass för mage och höfter. Perfekt då man har ont om tid men ändå vill träna. Här finns det inga ursäkter för att man inte har tid för nog ha väl alla tid i 10 min!:) 
Detta pass är också helt utan vikter så här jobbar man med kroppsvikt vilket bruka vara väldigt effektivt!:) 

1.Krokodil* 10
2. Sträck ut i brygga* 10/sida. 
3. Knäböj med hopp*10 
4. Cykla i luften* 30 SEK i högt tempo 

allt det där gånger 3 omgångar med 30 SEK vila emellan.:) 

Ny dag imorgon och nytt pass! 
Heja heja!! :) 

Nu jävlar

Publicerad 2014-01-02 10:13:42 i Träning och hälsa,

Nu börjar mitt nyttiga liv! Ni kan tänka vad jobbigt det var igår att ha bakisdag utan godis eller något sånt!!!:( sånt som nästan är ett måste på sånna dagar men jag klarade mig.:) idag börjar jag mitt nyttiga liv på riktigt och ha lite olika mål kring kosten. Jag ska iallafall satsa på viktnedgång den första månaden då jag råkat gå upp några onödiga kilon så vi få väl se hur de gå och hur resultatet ser ut efter 1 månad så jag vet hur jag ska fortsätta utveckligen av kosten!:) 
Jag hoppas ju såklart på att ha gått ner några kilo iaf, att jag kommit igång bra med träningen igen och börjat få lite ordning på magen igen!:) 
Att ha långsiktiga mål kan bli jobbigt och tråkigt i längden, istället är det bättre med mindre mål på kortare sikt för att bli mer stärkt och motiverad. Så jag sätter mitt första mål på -5 kg och hoppas att jag ska fixa de galant!!
Men visst jag kommer få kämpa och även kämpa emot vissa dagar då det känns jobbigt men ja nu jävlar ska jag fixa de här!! 

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela