KÄMPAR PÅ!!

Publicerad 2014-11-26 21:11:39 i Träning och hälsa,

Kämpar på med veckoutmaningen, det är tungt men det går och jag vet att både jag och Jesper kommer fixa det här även fast det är drygt och armarna troligen kommer vara som spagetti i slutet av veckan.
Jag tyckert iaf att vi är jätte duktig och även ni andra som hänger på våra utmaningar!
Igår fick jag ledig tid vid klockan 13 och tog chansen att gå ner på gymmet, finns ingen bättre tid på gymmet än mitt på dagen då det är lungt och skönt. Önskar jag kunde träna på dagen varje dag, känns som man får ut mer av träningen då. Men tyvärr så kan man ju inte det då man pluggar och jobbar.
Körde iaf ett roligt, jobbigt och svettigt pass igår som bl.a. innehöll lite löpning, träning av armar och ett litet cirkelpass med 3 övningar. Kände mig nöjd efteråt faktiskt!
 
Idag var armhävmingar mer dryg än vanligt.. trött tjej med trött kropp tog det sakta men säkert igenom dagens hundra.. Ursh ursh!! Vad har jag dragit igång för dryg utmaning men tänk så stark och snygg vi ska bli. ;) HAHA!
 
Nu ska jag njuta av bra musik en stund, sk. öronporr innan jag ska sova för en tidig morgon och massa tunga lyft av flyttkartonger och möbler.. GODNATT
 

Kämpaa!!!

Publicerad 2014-11-24 22:14:19 i Träning och hälsa,

Efter dagens pass så är mina armar lite tung och tyngre ska de bli i veckan med utmaningen, flytt och massa.. Gjorde mig iallafall en riskaka och en smoothie på Kiwi och banan efter jag tränat för att fylla på energinivåerna lite, inte helt fel. :)
NU blir det en dejt med Mr.Bed så att man är utvilad till imorgon! :)
 

veckoutmaning vecka 3

Publicerad 2014-11-24 13:58:00 i Träning och hälsa,

7 Day Push-Up Challenge
Veckans utmaning ska brännas i armarna och det ska vara lite tufft och kämpigt. :)
Denna vecka är det min vecka att bestämma igen och jag har därför valt: 100 armhävningar/dag.
Så många som möjligt ska göras på tå men då man känner att man inte orkar längre så gör man de på knäna.
Det är tillåtet att dela upp antalet över dagen om man känner att: shit!! 100 är omöjligt på en gång!
Gö 50 på dagen och 50 på kvällen då, eller om du orkar kanske 70 st så kan du göra 30 styckn snare under dagen bara 100 stycken är gjorda innan dagen är slut!!
Om någon vill vara med så är det såklart bara att haka på! :D
 
Just nu då man är otränad så lär jag inte kunna göra många på tå men om man säger såhär om jag kanske skulle orka 20 på tå idag så kanske jag orka 25 imorgon liksom.
Bara härda, kämpa och låt det brännas i kroppen!! Det här fixar vi! :D
 
Jag kommer också att köra ikapp lite planka, den tid jag missade i helgen!! Tro Jesper hade någon dag han inte hunnit med också satt. :)
 
 
 

Tisdag :)

Publicerad 2014-11-18 21:02:08 i Träning och hälsa,

Idag har jag inte hunnit tränat särskilt mycket då jag behövt både pluggat och städat lite men har iallfall gjort 1,5 min planka som dagens tid på utmaningen var och lite korta, små övningar.. Men bara för att jag inte tränat fullt ut som jag kanske hade planerat i början på dagen att jag skulle göra idag så har jag iallfall varit hälsosam med kosten och det känns iaf bra. Visserligen har det blivit fler mackor idag än vad jag tänkt att min dos ska innehålla, men ibland blir det så och speciellt dagar då man inte startar dagen i sitt eget hem så man tager vad man haver till frukost liksom. :)
 
Startade dagen med kvarg med hallon och en macka med ost på.. Insåg då jag kom till skolan att kvarg inte är den bästa frukosten då man inte håller sig allt för länge på det och där av tvingade jag Jesper som jobbade med kårfrukosten att komma med en macka till mig.. Annars hade jag nog nöjt mig med första mackan! Förra veckan siktade jag in mig på 1 macka om dagen på veckan och hade väl tänkt det nu också så gott det går iaf.
Kvarg är nog mer kvällsmål om jag får säga vad jag tycker om man inte kombinerar det med en bra proteinkälla på morgonkvisten satt man håller sig längre på den, t.ex. äta ett ägg till eller ha det som pålägg på mackan.
 
Fick leka vegetarian till lunch då skolan inte hade något annat att erbjuda någon som inte kan äta gluten mer än en vegetarisk sallad. Tänkte först att fan va tråkig sallad då huvudingredienserna i den var rotfrukter och fetaost men helt ärligt så var det faktiskt gott och var alldeles lagomt mättande.
 
Försökte även att tänka lite på att blanda färger i salladen till middagen då fler färger på grönsakerna destå bättre. Mer olika hälsosamma ämnen får man i sig då och varje färg innehåller ett visst ämne som är bra för oss. :) Skulle kunna lägga upp nått om det någon dag. :)

Men nu är det mystid med min fina, sånt är också bra för hälsan vet ni ;);)
 
 

veckoutmaning Vecka 2.

Publicerad 2014-11-17 19:22:00 i Träning och hälsa,

Denna vecka är det Jespers vecka, dvs. att det är han som har bestämt våran utmaning. 
Denna vecka är det plankan som gäller och på dag 1 börjar man på 1 min och varje dag lägger man på 30 sek satt i slutändan, sista dagen på söndag ska man kunna stå i 4 minuter. :)

Nu jävlar kör ska det brännas i magen(till den största delen) så är det någon som vill haka på så Varsegod!! :) 
Själv har jag nyss gjort min del idag och lite till.. Körde 3 min för att jag ville veta ungefär hur långt jag orkade stå just nu.. :) 
 
HEJA HEJA!!! de här fixa vi galant och jag kan säga att mina ben är lite tung efter mina 150 squats igår. ;D
 

Utmaningens slutdag

Publicerad 2014-11-16 20:30:31 i Träning och hälsa,

Squatsutmaningen börjar dra sig mot sitt slut och jag har nyss gjort mina allra sista, vilket inte var mina sista 50 utan 150 stycken då jag inte hunnit med under helgen. 
Kan säga att mina ben är som spagetti nu och 150 squats är fan jobbigt, speciellt då man är otränad och förkyld. Men jag känner mig nöjd! Jag klarade det och ser fram emot den nya utmaningen som börjar imorgon. :) 
Hejar på Jesper att han ska klara sina sista 150 också då han inte heller har hunnit göra några i helgen men han får göra så gott han kan. <3 :)
 
Måste bara säga att det är roligt när man fått komentarer/ sms och liknande från folk som skriver att de hakat på våran utmaning. En del ha skrivit typ: Nu har jag också gjort 50 st i 3 dagar.. eller Idag gjorde jag 70 squats så tänkte haka på er. :)
Jätte roligt!! Jag fortsätter lägga upp våra utmaningar så får ni gärna haka på om ni känner för de. :)
 
350 squats check!! Nu blir det dusch och chill resten av kvällen!
 
 

Godmorgon

Publicerad 2014-11-13 07:18:05 i Träning och hälsa,


Godmorgon!
Startade upp dagen med en god och nyttig frukost i form av naturell yogurt, toppat med äpple, banan och kanel. Till det blev det ett halvt knäckebröd med mosad avokado och tomatskivor på. + en kopp grönt citronte.
Man kan ju inte klaga direkt! 
Känns bra när man tar sig tid på morgonen att göra en god och vettig frukost som faktiskt är nyttig men ändå ganska stadig. 
Ingen kan säga att de inte har tid till att göra en bra frukost på morgonen eller att de inte har tid att äta något i huvudtaget för det handlar om att kunna planera.. Man få kanske kliva upp lite tidigare för att få en stressfri och lugn frukost, för att kunna förbereda något bättre än kanske bara en macka sådär snabbt, 
Visst jag får ibland stressiga mornar jag också men jag försöker alltid se till att få ro vid frukosten och nu låter jag säkert som en pensionär men min mage och många andras bör inte ätas under stress, slänga i sig något under farten bara, det är väl varken trevligt eller bra.
Iallafall så är jag påväg till jobbet nu, snorig som ett as men vad ska man göra åt de.. Lär nog börja äta lite zinktabletter igen då de boostar immunförsvaret. Bäst man kollar om man har nå sånna kvar hemma. :D 
Man vill ju liksom komma igång med träningen nu.. Veckoutmaningen flyter iaf på bra, börjar kännas i låren nu kan jag lova så blir lite tyngre  för varje dag men det här fixar vi galant.. Det ska vara lite smärtsamt, det är bara att kämpa!! 

Men men framme på jobbet så ha det bra alla! 💪😘

veckoutmaning Vecka 1.

Publicerad 2014-11-11 20:42:45 i Träning och hälsa,

Jag och Jesper har bestämt oss för att göra träningsutmaningar som vi varannan vecka får bestämma vad utmaningen handlar om. Denna vecka är det min vecka och jag har bestämt att vi ska klara 350 squats innan veckan är slut. Hur vi delar upp antalet är upp till oss själva men jag hade tänkt att köra 50 st varje dag i 7 dagar, möjligtvis att jag kanske gör 100 stycken senare mot helgen, beror alldeles på min förkylning.
Men denna vecka ska lår och rumpa få kämpa och brännas och kan säga att det brändes redan lite i låren efter dagens 50.
Känns jätte roligt och bra att vi kan hjälpa och peppa varandra och jag har dessutom lovat att hjälpa Jesper lite med kosten så det här kommer att bli jätte bra. 
VI får väl se om man kan gå efter den här veckan och är lite nyfiken på vad Jesper kommer komma med för utmaning nästa vecka..

                                                       HEJA OSS!!! NU KÖR VI!!!
                                               
 

Nu jävlar!

Publicerad 2014-11-10 21:41:58 i Träning och hälsa,

Dags att få fart på träningen igen och även komma tillbaka till mitt hälsosamma liv som jag vet gömmer sig inom mig. Det har blivit en lite väl lång paus med både träningen och kosten nu och det har man ju såklart fått sota för då man gått upp massa onödiga kilon och tappat i både kondition och styrka men jag vet att jag kan ta mig tillbaka dit jag var, jag vet det för att jag har viljan!!
Idag tog jag tag i allt och har tänkt på vad jag stoppat i mig och jag har faktiskt hållt mig till bra och nyttiga saker + att jag drog på gymmet med Elin vilket kändes super att vara tillbaka där.
DOCK så bestämde sig min kropp att bli as förkyld bara på en natt så idag har jag nyst typ 100 gånger och snorat som bara den och jag vet att man ska inte träna med förkylningen men så länge jag inte har feber, eller ont från halsen och neråt så är det okej att träna så länge man tar det lite lungt. 
 
Grundade träningen med en god och nyttig middag i form av kycklingfilé, röd quinoa, mycket grönsaker och guacemole.. MUMS!! :) 
Dagens träning hade fokus på ben och rumpa och det kändes jätte bra även fast det känns att det var ett tag sedan man tränade men jag känner nu att en del av mig har saknats så det ska bli skönt och komma igång igen så jag hoppas man inte blir sjukare bara för det har jag varken tid eller lust till.
 
Nu efter träningen så chillar jag framför tv med te och kvarg med hallon, banan och kokosflingor, riktigt mumma! :D
 
HEJAHEJA!!! :D nu kör vi!!!
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela