Jag lever

Publicerad 2014-03-24 22:14:42 i Träning och hälsa,

Bjuder på en video från en fin liten övning,den kan ni få öva på ;P Alltid kul och leka lite hemma, testa styrka, smidighet och sånna saker.
Jag måste be om ursäkt för att jag blivit så dålig på blogga, men har man vfu(praktik) så har man fullt upp om dagarna och på kvällarna tränar jag sedan hinner/orkar jag inte skriva. Och helgerna har också varit fullpackade så sorry, jag ska bli bättre. Jag ska bli bättre på mycket.. Jag har kommit bort lite från foodmap-dieten vilket är dåligt då den är ett test för min mages bästa så efter att jag varit i fjällen ska jag bli stenhård.. Jag får passa på att äta goda och bra saker som avokado, sötpotatis och rödbetor för sedan blir det godbye med dom grejerna tyvärr på iaf ett långt tag för att avgöra om min mage klarar av de eller inte för just nu är min mage piss och skit hela tiden och det spelar ingen roll vad jag äter så är det massa krångel bara så just nu skulle jag behöva utesluta typ allt, bara äta proteiner 1 vecka för att neutralisera min mage men det funkar inte just nu att äta på det sättet så ja efter min fjällenvecka v.15 så kommer jag att bli hård för min mages bästa. Att följa foodmap är inte alltid det lättaste men om det kommer att löna sig så är det värt varenda besvär så jag ska bli noggrannare med läsning av innehållsförteckningen även om jag redan studerar den till en stor del, men man får ju inte äta vissa sorts sockeralkoholer och sånt krångel heller.. det är inte bara att utesluta en viss frukt och bah:fan vad enkelt, utan försök hitta saker som inte innehåller lök.. typ omöjligt. eller ska de innehålla nått konstigt ämne som inte är bra.. Svårt men det går och det är något jag ska hitta tillbaka till och bli bättre på inom kort.
 
Känns som jag kommit bort lite från mitt hälsosamma jag i huvudtaget, skärpning Elin!!! 
Och känns som jag är dålig med träningen nu då jag knappt hunnit träna nått på helgen på länge.. 
Men jaa efter v.15 som sagt.. då blir det ändring på allt!!!  Och hur jag lägger upp mina mål kommer jag med då.. :)

Imorgon är det Poledance som står på träningsschemat.. tvåtimmars träning, härligt :D
Men nu först blir det sängen så man orkar upp imorgon, godnatt! :)

Jag kan bara jag vill :)

Publicerad 2014-03-12 20:56:15 i Träning och hälsa,

Jag måste berömma mig själv för en liten sak.. det är väl egentligen ingen jätte grej men jag tror inte heller att alla skulle kunna klara det. I torsdags åt jag godis för första gången på 3 månader, visst jag ha kunnat ätit lite chips, glass och sånt här annat onyttigt men jag bestämde mig för att INGET godis förrän min tentadag och det fixade jag trots en del utmaningar och det är just dom utmaningarna som gjorde att jag kände mig duktig. Till alla hjärtans dag köpte jag bl.a. godis till mamma och pappa och eftersom jag inte var hos dem på alla hjärtans dag så fick jag fixa det helgen innan. Jag köpte godis, jag satt och pyssla med godiset för att göra de fint i hjärtformen jag köpt men jag åt ingenting, jag försökte inte ens ta någon. Ni vet hur det kan vara ibland att man måste ta en godis på en gång man har köpt de eller om man häller upp de så måste man smaka på en gång, men näe jag kände inte ens att jag hade sug för att smaka på det. Samma visa var det dagen innan min tenta, jag köpte godiset kvällen innan men jag rörde det inte ett dugg innan torsdagen, så jag tycker att jag var duktig som klarade av en sån grej för det är inte alla som skulle kunna stå emot om man köpt det även om det är till någon annan.
Nu har jag haft en onyttig vecka och jag har ätit gosaker hela helgen så nu är det bra med sånt igen på ett tag tänkte jag. Denna gång säger jag såhär: Inget godis förrän fjälls! De fixar väl jag. ;P Andra onyttigheter är okej vid behov typ om man har besök/ fest eller så kan det vara okej, men inte varje helg.
Men huvudsaken, nada godis till v.15, 4 veckor bara, de borde jag fixa galant. :D 
 
Denna mumsiga fruktsallad gjorde jag ikväll, vardagslyx på hög nivå! :D
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela