Veckoutmaning vecka 4.

Publicerad 2014-12-02 16:49:54 i Träning och hälsa,

NY vecka och ny utmaning, denna vecka har Jesper bestämt att det är jägarvilan/90 grader mot vägg som står på spel. Man ska börja med 30 sek(igår) och för varje dag öka med 20 sek.
Som vanligt, vill någon vara med så kör på!! ;D Bara roligt!! :)

Kan förövrigt säga att förra veckans utmaning misslyckades av både mig och Jesper. VI båda körde på med 100 om dagen mån-tors.. sedan fre-sön blev Jesper lite sjukis med halsont och jag har haft fullt upp med flytt så gjorde endast hälften på lördagen annars hann jag inte alls med.. Men jag tycker att vi kämpade på bra så långt vi kom, för 100 armhäningar är mycket!!! :o Men vi har som vanligt peppat varandra att klara det så gott de gå.. :D

Nu jädrar ska vi pressa oss mot väggen precis som på bilden!! Ett bra knep är att om tiden känns lång så prata med en kompis/familjemedlem eller något samtidigt så tänker du inte lika mycket på att det är jobbigt utan får fokuset på annat istället vilket blir lite lättare.
 
HEJA HEJA!!

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela