fruktlyxar

Publicerad 2013-05-16 22:13:44 i Träning och hälsa,

Idag har det blivit riktigt lyxiga måltider, eller ja inte middagen då som bestod av kassler, det är ju inte såhär jätte roligt men till frukosten så lyxade jag till yogurten med lite frukt i form av jordgubbar och banan och kokosflingor på toppen. Satt även fint med stekt ägg och skinka till det, älskar när man har sovmorgon och kan anstränga sig mer för att få en god frukost.
Om man inte har provat frukt och yogurt så bör man göra det, så sjukt gott och jag tycker att det funkar med i stort sätt alla frukter(de man själv gillar förstås) och även att det funkar med nästan vilken yogurt som hellst, jag körde på yogurt med smak av sommarbär nu och den går ihop sjukt bra med frukt, man blir typ beroende.. ;P
Körde ett hårt boxningspass ikväll med Lina. :) Ha faktiskt träningsverk i både mage och baksidan av låren sedan innan och jag får väldigt sällan träningsverk som jag känner av såhär men ibland kan det vara skönt med träningsverk till en viss grad, då känner man att man ha kämpat och att det även har tagit något på kroppen.
Men men inte sitter väl jag hemma och deppar för det utan jag kör på som vanligt och boxningen idag var framför allt lika rolig som alltid men också lika hård som alltid. Mina knäskålar är alldeles rödprickiga som skrapsår/brännsår typ och det sved på skönt de i duschen, men vem bryr sig, jag dör inte av lite svidkänning och övningarna som vi gör på träningen är faktiskt grymt roliga även om man vill skrika och halvt döda någon när det är som jobbigast och krafterna börjar att ta slut, men efteråt så skratta man och det känns sjukt bra.
Blev också en promenad hem efteråt och efter den sträckan och alla trapporna upp så kraschade jag mig själv på golvet en stund innan jag tog orken att hoppa in i duschen.
Efter duschen kan jag säga att det satt riktigt finfint med lite mat att återhämta sig med. :)
yogurt med kiwi,banan och lite kokostopping och 1 kokt ägg. Var så sjukt gott med något att äta efter träningen idag så kände att jag behövde göra mig en hårdmacka med några äggskivor på också.. Hann bli super hungrig innan jag va hemma och hade duschat så då får man lyxa på lite tycker jag.
 
Nu blir det snart sängen så man orkar med morgondagen, god natt! =)
 
 

Hårt är bra! ;p

Publicerad 2013-05-14 21:00:00 i Träning och hälsa,

Blod, svett och tårar..
 
Har nu lämnat mitt fina gym i Timrå och kommit tillbaka till träningslivet jag har i Gävle. 
Igår började jag träningen med en promenad som slutade med tidslöpning i skogen med olika träningsövningar kring staket, bänkar, träd och kedjor. Med lite fantasi kan man göra mycket utan några speciella träningsredskap eller vikter. 
Idag har jag varit på ett hårt men otroligt roligt boxningspass med Lina, känns lika bra varje gång man går därifrån svettig och slut i kroppen. 
Har nyss duschat och ätit välförtjänt kvällsfika i form av yogurt med müsli och ett ägg, smakar alltid lite bättre när man äter efter man tränat!! =) 


Svettig lördag!!!

Publicerad 2013-05-11 18:41:20 i Träning och hälsa,

Efter lite fika på Charm med mamma och pappa så laddade jag upp med lite Celsius och tog en härlig dejt med springbandet i 50 min. Kändes som jag hade mycket energi och att jag lätt skulle orka springa ett tag till men eftersom det började närma sig middagen så nöjde jag mig på mina 50 minuter och tog en skön och välbehövd dusch istället. Det blev ett varmt och svettigt pass men om det inte synns att man har tränat då har man inte heller tränat tillräckligt tycker jag. ;P
Blev ett spontanköp förut, ny träningsjacka och tights, skulle endast in till Birsta för att fika, vad hände sen liksom? ;D Ne men mina hellånga tights hade gått sönder så nu jävlar kan jag fortsätta träna ute också tills det bli varmare så man kan ha shorts eller halvkorta tights.
 
 

Äggig dag..

Publicerad 2013-05-09 22:10:00 i Träning och hälsa,

Ägg ägg, mera ägg, ät ägg så fåru skägg.. eller hur vare? :P Ja idag har jag Eggat på till nästan alla måltider, stekt ägg med skinka till frukost, paprikastekta ägg med skinka till lunch och ett kokt ägg till kvällsfika, också lite yogurt och te på det med smaksatt honung (pepparkaka på morgonen och eucalyptus på kvällen). Nyttigt och bra!!! :D
 
Tog mig en dejt med mitt kära springband förut i 35 minuter, ganska bra gjort ändå för att inte ha tränat på några veckor och fortfarande är lite småförkyld. :P Fick även publik då jag tränade av mina kusiner, mormor och mamma som kom in och satt sig i soffan brevid och snackade lite, så jag måste säga att jag kan verkligen göra två saker samtidigt, inte alla som kan springa och snacka samtidigt. ;P
Blev en skön dusch efteråt och lite middag innan jag fortsatte träningen med 1timmes promenad tillsammas med pappa så idag känner jag mig ganska nöjd med träningen, känns bra att fått svettas lite och även fått kommit ut i friska luften en stund.
 
Nya tag imorgon, hej och hå kämpa på!!! :P
 

Im back!!!

Publicerad 2013-05-07 21:33:34 i Träning och hälsa,

Fuck förkylning, har inte tid att vänta på att bli bättre, träna bör man annars dör man!! ;P
 
Körde ett hårt boxningspass ikväll tillsammans med Lina och kändes så otroligt skönt och bra att vara tillbaka där igen, har saknat att få dra på mig boxningshandskarna och kunna slå och sparka musten ur både armarna och bena och har saknat när tränaren kör på hårt som fan mot slutet så man ska vara helt utpumpad då det är slut.
Idag var det verkligen en skön känsla på slutet, efter att ha gjort en hel del jobbiga övningar så gick jag därifrån med ett stort leende på läpparna för att det kändes så bra i kroppen efteråt.
 
Nu har jag packat resväskan med en hel hög av färgglada träningskläder för imornkväll åker jag till Timrå där Eilerts supergym väntar på mig!! :D
 

beach 2013

Publicerad 2013-05-06 20:05:09 i Träning och hälsa,

Om 34 dagar åker jag utomlands till värme och sol och för att kunna visa mig i bikini så vill man gärna komma i hyfsat bra form inför sommaren så från och med imorgon ska jag försöka undvika onyttiga saker i form av godis, chips, dricka, mackor och allt sånt där(Kan hända att det blir något litet undantag någon dag, men så gott det går).
Jag ska också försöka komma igång med träningen igen och kämpa på, är fortfarande förkyld men jag har fan inte tid att vara förkyld nu och jag är träningspepp så kommer träna på så gott det går ändå..
 
Tar mig en sista macka och välkomnar de proteinrika äggen i mitt liv igen!
 
 

träningspepp

Publicerad 2013-05-02 21:26:56 i Träning och hälsa,

körde på med lite hemmaträning idag och gjorde lite blandande övningar, 179 squats, 226 situps, 50 armhävningar, lite rygglyft och "kissande hunden" och fick sånt träningsflow och pepp när jag höll på så behövde gå ut på en promenad också. ;P
Längtar tills förkylningen är borta helt så jag kan köra igång på lite planer som jag har, hehe. ;)
 
 
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela