Nyår på ingång

Publicerad 2013-12-30 14:09:55 i Träning och hälsa,

2013 börja dra mot sitt slut och jag väntar på 2014 med spänning och förväntningar.
2013 har för mig varit ett jobbigt och dåligt år, jag blev sjuk i 1 halvårs tid och tappade rejält på träningen, plugget blev också jobbigare då man mådde dåligt och skulle behöva läsa och förstå olika saker samtidigt.
Jag är besviken över att min kropp "förstörts", jag kan inte göra något åt att jag tappade en del av min träning under min sjukperiod men jag kan rå för att jag mer eller mindre har struntat i vad jag tryckt i mig och speciellt nu under julmånaden. Något som jag inte förstår är att fler än 1 person har kommit fram och frågat om jag gått ner i vikt, eller sagt rakt ut: Gud visst ha du gått ner i vikt, jo de ha du va?
Ja visst jag hör ju hellre de än tvärtom men felet är att jag vet inte hur jag ska tolka det då jag tyvärr har gått upp alldeles för mycket de senaste månaderna.. Jag har nog iallafall gått upp 4 kg!!! Hur fet såg inte jag ut dådå när jag var i det jag kallar min "bra form" och var smalare än vad jag är nu? Såg jag fetare ut då eller?
För jag kan inte riktigt förstå det där och speciellt inte då jag ser och känner själv hur min kropp förändrats till något fult och dåligt.. 
Aja jag kan inte påstå att jag är nöjd över att det blivit såhär, men jag måste iallfall få skylla lite på julen och plugget, speciellt plugget som ta upp mycket tid så man inte hunnit tränat lika mycket som jag brukar.
 
Men men 2014 ska iallfall bli det år då förrändringar ska ske, det ska bli mitt nyttigaste år någonsin och en massa träning ska det bli då jag startar med thaiboxningen snart igen också!
Denna gång ska jag inte ge upp, denna gång ska inget/ingen få hindra mig/förstöra eller något, jag ska försöka att inte bry mig om hur det gå för andra utan bara rikta mig på mitt eget. Alla är olika, förrändringar sker olika fort hos varje människa, en del har skador, sjukdomar och liknande som kan göra det svårare på olika sätt, så ja min kropp är min kropp och det tar den tid det tar men år 2014 ska bli det år jag verkligen ska jobba för min drömkropp, jag kanske inte kommer dit på ett år men jag kan komma en god bit på vägen på 12 månader!!! 
 
Mitt nyårslöfte för år 2014 blir alltså att försöka utesluta godis, chips, kakor, glass, läsk och sådanna onyttiga saker. Jag kan få unna mig sånt om någon fyller år(på kalas) eller på högtider t.ex. påsk, jul åså. Men absolut ingen överdosering ska ske om jag nu VILL inta något av dessa. 
Men så lite av dessa onyttigheter som möjligt under året ska jag försöka med!
Jag ska också försöka kombinera min träning bra så att den bli effektiv för mina mål men samtidigt rolig. 
Träna mycket och varierat ska jag försöka att göra!
Jag ska försöka att äta nyttigt och bra!!!! 

Så nu vet ni de att mitt NYA nyttiga liv börjar imorn och denna gång ska jag FAN E MIG klara de!!!!!!

never give up..

Publicerad 2013-12-06 09:46:29 i Träning och hälsa,

Man ska aldrig ge upp innan målen är nådda... 
 
Jag undrar hur läget hade varit om jag hade kunnat och orkat hålla på med mina 3 dieter som jag för några månader sedan provade på..  Hur hade min kropp sett ut nu? Hur hade min kropp sett ut om jag hade fått fortsatt träningen på den form jag hade i våras innan jag blev sjuk så länge.. Jag vill komma tillbaka dit men just nu går det bara åt fel håll, jag verkar ha tappat fokus, min kropp verkar inte vilja vara med, december/julmånaden är kommen vilket innebär som vanligt en rätt onyttig månad- julgodis, alkohol m,m...
 
Kära januari.. jag lovar och svär på att jag ska börja om och verkligen kämpa, jag lovar och svär att jag ska låta bli allt äckligt godis, jag lovar och svär att jag har större planer för träningen och jag ska inte ge upp denna gång för att en än gång bli besviken!!! 
 
Jag vet ju att jag kan innerst inne, varför ha jag tappat fokus, vad fick mig att göra de ens??
Aja mellan allt plugg ska jag försöka att planera hur mitt kommande år ska se ut, jag ska göra upp nya mål och verkligen försöka bli STENSERIÖS, jag kan om jag vill!!!!!
 
 

träning på Eilertz supergym.

Publicerad 2013-12-04 19:48:42 i Träning och hälsa,

Då har jag återförenats med EilertZ Supergym igen, mitt sk. hemmagym!
Blev lite intervallträning på springbandet i ca 25 min innan jag valde att mörda min boxningssäck litet med varierande övningar, sparkar och slag.:) Det kändes att man inte hade tränat på en vecka kan jag lova, men det var riktigt svettigt och härligt pass som kändes grymt mycket roligare och bättre än att plugga för en liten stund. :)
Blev också en promenad i den härliga vinterluften en sväng med pappa, skönt och vara ute när det är några minusgrader, det blir liksom en härlig och frisk luft och andas i. :)
 
Tyvärr så kommer jag inte ha så mycket tid att lägga upp saker här nu i December.. inte så länge jag har mina uppgifter och göra och jag kommer måsta försöka kämpa på med de rejält innan jul så därför kommer jag inte att kunna skriva så mycket men såklart så ska jag försöka få in något inlägg då och då och om inte annat så får ni vänta tills jag är klar med uppgifterna om ni tycker att jag ska skriva något trevligt här. ;D hehe 
 
Puss och kram mina vänner! :)
 
 

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela