fruktlyxar

Publicerad 2013-05-16 22:13:44 i Träning och hälsa,

Idag har det blivit riktigt lyxiga måltider, eller ja inte middagen då som bestod av kassler, det är ju inte såhär jätte roligt men till frukosten så lyxade jag till yogurten med lite frukt i form av jordgubbar och banan och kokosflingor på toppen. Satt även fint med stekt ägg och skinka till det, älskar när man har sovmorgon och kan anstränga sig mer för att få en god frukost.
Om man inte har provat frukt och yogurt så bör man göra det, så sjukt gott och jag tycker att det funkar med i stort sätt alla frukter(de man själv gillar förstås) och även att det funkar med nästan vilken yogurt som hellst, jag körde på yogurt med smak av sommarbär nu och den går ihop sjukt bra med frukt, man blir typ beroende.. ;P
Körde ett hårt boxningspass ikväll med Lina. :) Ha faktiskt träningsverk i både mage och baksidan av låren sedan innan och jag får väldigt sällan träningsverk som jag känner av såhär men ibland kan det vara skönt med träningsverk till en viss grad, då känner man att man ha kämpat och att det även har tagit något på kroppen.
Men men inte sitter väl jag hemma och deppar för det utan jag kör på som vanligt och boxningen idag var framför allt lika rolig som alltid men också lika hård som alltid. Mina knäskålar är alldeles rödprickiga som skrapsår/brännsår typ och det sved på skönt de i duschen, men vem bryr sig, jag dör inte av lite svidkänning och övningarna som vi gör på träningen är faktiskt grymt roliga även om man vill skrika och halvt döda någon när det är som jobbigast och krafterna börjar att ta slut, men efteråt så skratta man och det känns sjukt bra.
Blev också en promenad hem efteråt och efter den sträckan och alla trapporna upp så kraschade jag mig själv på golvet en stund innan jag tog orken att hoppa in i duschen.
Efter duschen kan jag säga att det satt riktigt finfint med lite mat att återhämta sig med. :)
yogurt med kiwi,banan och lite kokostopping och 1 kokt ägg. Var så sjukt gott med något att äta efter träningen idag så kände att jag behövde göra mig en hårdmacka med några äggskivor på också.. Hann bli super hungrig innan jag va hemma och hade duschat så då får man lyxa på lite tycker jag.
 
Nu blir det snart sängen så man orkar med morgondagen, god natt! =)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela