Hemmagjord taccosås
Ingredienser:
♥1 grön chilifrukt( brukar vara lite mildare än röd chili)
♥1 burk krossade tomater
♥ 2 tsk vinäger
♥1 tsk socker
♥1/2 tsk salt
Gör så här:
♥Hacka chilifrukten. (Jag valde att ta bort kärnorna denna gång för att det inte ska bli så starkt, men om man vill ha en lite starkare smak så kan man behålla kärnorna).
♥ Fräs upp chilin med lite olja i en kastrull och häll i tomatkrossen.
♥Tillsätt vinäger och socker och låt såsen koka ihop till ganska fast konsistens.
♥Salta och vill man ha lite starkare smak så kan man blanda i finhackad jalapenopeppar också men det skippade jag denna gång, men det kanske kommer med nästa gång då jag med säkerhet kommer att göra denna sås fler gånger då den var så himla enkel och snabbgjord.