ABC- Aqua styrka

Publicerad 2014-07-01 22:05:50 i Träning och hälsa,

Ikväll blev det ett vattenpass på Himlabadet med Victoria,(min brors flickvän) som hette Aqua styrka och det var verkligen jätte roligt. Passet innehöll bra variation av övningar och var riktad till i stort sätt hela kroppen. 
Kan lova er att det var grymt jobbigt, det riktigt sög i både armar, ben och mage och det var jätte roligt speciellt då Victoria är kortare än mig så hon "drunknade" ju typ bland alla vågorna stackarn, riktigt kul såg det ut. xD
Men det var jätte skönt att  träna i vatten, det är avslappnande tycker jag så det där passet kanske blir fler gånger. 
Vi får väl se hur det känns i kroppen imorgon men det lär säkert kännas och speciellt i benen som ska få kämpa sig upp för massa trappor imorgon också.  Dessutom verkar det som det blir Backträning med Victoria på kvällen. Denna vecka grillas mina ben totalt, skööööönt! ;) Det ska kännas eller vad säger ni? ;)
 
Nu ska jag snart dejta mr.Bed så man orkar upp till jobbet imorgon och bränna lite kalorier i trapporna. ;)
Ha det super!! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela