ABC- Backträning

Publicerad 2014-07-02 21:18:19 i Träning och hälsa,

Ännu en dag har gått och jag säger bara shit vad mina ben får grillas under dagarna. Legday everyday när man jobbar med trappstädning. Upp, ner, upp igen också ner också upp.. nytt trapphus och lika igen, det suger i lår och vader när man ska upp för ett höghus. Och neej jag åker inte hiss, jag har inte det valet att ta hissen upp om det finns någon eller om jag är trött i kroppen, har haft fobi för hissar så länge jag kan minnas, har alltid varit den som sprungit upp för trapporna även om jag ska högt upp, bra träning säger jag! Ni som ALLTID tar hissen kanske borde prova att ta trapporna upp någon gång, lovar er att det kommer ta bra på ben och rumpa.
Iallfall så har jag varit sjukt slut i kroppen idag, ni vet då man är så trött så man knapt vet vad man heter, kan knapt få upp ögonen ordentligt och ser ut som en drogad quasimodo.. precis så var det för mig idag men min kropp skulle få kämpa lite extra när jag slutat jobbat iallfall.
Jag och Victoria gjorde en as god kycklingsallad, ni kan ju iaf tänka er hur gott det var då jag bara levt på protein övriga måltider denna vecka och kommer fortsätta med tills fredag kväll, super gott var det! Så vi laddade på med lite ny energi och tog oss upp till Skönviksbacken för lite Backträning. Gå upp- Springa ner! Jag skojar inte vad det var jobbigt, det känns så fruktansvärt mycket att man tappat kondition då man inte tränat på flera månader och det känns defenitivt att man sprungit i trappor  i 1,5 vecka. NI som inte vet så är backen väldigt brant!!! 
Men jag tog mig upp och känner mig stolt över det. Stort tack till Victoria som var peppade mot slutet så man fick motivation och energi till att klara slutet. Tur hon drar ut mig på sånt där ändå de dagar jag är trött. :)
Har ju inte glömt bort hennes utmaning heller men igår hann jag inte göra några situps så idag blev det hela 200 st. min plan är 200 stycken imorgon också och 150 stycken på fre och sön. :) Ska ju upp i 700 och det ska gå!!
 
Med över 19000 steg idag känner jag mig nöjd och lagomt trött så jag säger godnatt och laddar för en ny dag imorgon, snart helg! :)
 
 

Kommentarer

Postat av: Rosie

Publicerad 2014-07-02 21:38:04

Du klagar idag... Vänta tills nästa måndag tisdag då du ska köra fullt race = Jobba in onsdagen ;)

Svar: klaga gör jag inte ;P hahah oh ja lär kännas i benen ;P
Elin Andersson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Elin Andersson

Jag är en glad och trevlig tjej på 21 år som pluggar till förskolelärare i Gävle. Jag är ganska aktiv av mig och tränar rätt ofta på min fritid. Jag är en person som gärna inte vill hålla sig till en träningsmetod utan skulle hellst vilja prova på allt om jag kunde och hade tid. Jag försöker också att leva sunt och nyttigt både för min kropps bästa men också för att tappa något kilo eller någon cm runt om på kroppen. Mer om mig kommer att komma upp i blogginläggen.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela